Fuglereder med vaniljecreme og crunch

Antal Portioner: 6

Ingredienser

  • 3 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 2 dl fløde
  • 3 spsk. flormelis
  • 3 spsk. vaniljesukker
  • 4 spsk. græsk yoghurt
  • 50 g valnødder
  • 50 g mandler
  • 2 spsk. sukker
  • Jordbær

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggehviderne stive og hæld sukkeret i lidt ad gangen undervejs
  2. Sprøjt 6 store fuglereder med en flot tylle på en bageplade med bagepapir
  3. Bag fuglerederne ved 125°C varmluft i 25 – 30 min og lad dem køle af i ovnen
  4. Pisk fløde og tilsæt vaniljesukker og flormelis lidt ad gangen, til det bliver til en tyk creme
  5. Tilsæt nu græsk yoghurt og pisk videre
  6. Hak nødder helt fint og rist dem på en tør pande ved høj varme
  7. Når nødderne er godt branket drysses sukkeret over så det lige akkurat når at karamellisere rundt om nødderne
  8. Hak igen nødderne
  9. Fordel vaniljecremen på fuglerederne, drys crunch på og top med friske jordbær
Indkøbskurv